Skip to main content

Lightspeed Retail

Kassasysteem winkel

Nonid

Het Lightspeed retail POS kassasysteem voor jouw winkel

Wil jij ook een multifunctioneel kassasysteem waarmee je je voorraad beheert, je verkopen bijhoudt en je klantenloyaliteit versterkt? Met het Lightspeed Retail POS-systeem heb je een all-in-one platform dat het je een stuk makkelijker maakt om je winkel te leiden. Je beheert alles immers vanuit één tool waardoor heel wat taken eenvoudiger worden. Dat levert je niet alleen een enorme tijdswinst op, maar maakt het ook veel efficiënter werken waardoor je je volle aandacht kan schenken aan je klanten en aan het succesvol uitbouwen van je zaak.

Het kassasysteem dat het best bij jouw zaak past

Het Lightspeed retail POS kassasysteem is volledig op maat configureerbaar. Dat betekent dat alle processen of acties die relevant zijn voor jouw zaak gewoon implementeerbaar zijn. Zo heb jij maar één tool nodig om alle aspecten van je zaak te beheren. De eerste vereiste is dat we kennismaken en dat jij ons vertelt hoe jij je zaak wil runnen. Daarna gaan wij aan de slag. We ontwerpen een concept dat volledig beantwoordt aan jouw wensen. We voorzien ook de nodige koppelingen met andere programma’s. Westconcept is een partner die je van begin tot eind bijstaat. We leveren en installeren alle hardware en implementeren de nodige software zodat je meteen aan de slag kan. Niet alleen door alles gebruiksklaar te maken, maar ook door je een opleiding te geven op maat van jouw concept. Zo ervaar je meteen de voordelen van een dergelijk all-in-systeem voor je zaak.

Nonid

Voordelen van een Lightspeed POS kassasysteem

De grootste troef van Lightspeed is dat je gemakkelijk je winkel kan uitbreiden met een Lightspeed webshop. Zo beschik je over één systeem waar je zowel je online verkopen als de verkopen in je fysieke winkel kan beheren. In één klik synchroniseer je in real time je producten via verschillende kanalen. Het kassasysteem is ook beschikbaar via een app. Dankzij dit Cloud-gebaseerd systeem behoud je te allen tijde een overzicht op je winkel, ook als je niet aanwezig bent. Alle gegevens worden steeds veilig in de Cloud opgeslagen zodat je alle info als het ware steeds binnen handbereik hebt.