Skip to main content

Lightspeed Restaurant

Kassasysteem horeca

kassasysteem horeca

Het Lightspeed kassasysteem voor jouw horecazaak

Om jouw horecazaak succesvol te runnen heb je een goed kassasysteem nodig. En dan liefst een systeem dat je restaurant, bar of café optimaliseert en verder digitaliseert.
Wil je via de iPad je bestellingen meteen aan tafel opnemen en doorsturen naar de bar of keuken? Of wil je liever een self-ordering concept uitwerken? Het zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die je hebt met het horeca kassasysteem. En dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende koppelingen en integraties die nog mogelijk zijn met onder andere een reserveringsmodule, vaste kassapunten, een automatisch boekingssysteem voor hotels, enz. Wij vertellen er je graag meer over!

Het kassasysteem dat het best bij jouw zaak past

Met Lightspeed Restaurant heb je een heel wendbaar kassasysteem dat zich zonder moeite aanpast aan jouw wensen en ambities.
Wij komen graag bij je langs om je specifieke en wensen in kaart te brengen zodat wij een all-in-one oplossing aan jou kunnen voorstellen. Daarna leveren en installeren wij alle kassahardware, implementeren we de software en voorzien we een opleiding voor jou en het personeel. Alle hardware zoals de iPads, ticketprinters en Blackbox (witte kassa) worden gebruiksklaar en volledig op maat van je zaak ingericht. Als het nodig is consulteren wij ook je netwerkbeheerder of boekhouder voor een perfecte uitwerking van je kassasysteem.

Nonid

Voordelen van een Lightspeed Restaurant kassasysteem

Naast de gebruiksvriendelijkheid is vooral het all-in-one principe een grote troef van het systeem. Zo manage je je horecazaak bij wijze van spreken vanop één plaats. Dat geeft je niet alleen een duidelijk overzicht op onder andere personeelsmanagement en voorraadbeheer, maar laat je ook toe om een succesvolle toekomststrategie uit te stippelen. Naast het beheer, draagt het kassasysteem bij aan een optimale klantenbeleving door een vlot bestelsysteem, flexibele reservaties, enz. Een passend kassasysteem leidt tenslotte tot een grotere efficiëntie, tijdswinst en geeft de nodige inzichten om je horecazaak te runnen zoals jij dat wilt.