Skip to main content

WAAROM LIGHTSPEED RETAIL

Het enige retail kassasysteem die u helpt uw ​​hele zaak te runnen.

Lightspeed

Lightspeed is Cloud-gebaseerd. Verbind uw fysieke winkel met een cloud-database en wordt volledig mobiel. De software wordt zo op uw iPad geïnstalleerd. Automatische synchronisatie en Back-up. Beheer uw winkel waar u ook bent

Westconcept integreert Lightspeed graag in uw zaak. Volgens uw specifieke wensen en noden. Maar ook na verkoop staan wij voor u klaar met raad en daad. Inbegrepen in Uw Lightspeed abonnement hoort 24/7 support. Steeds bent u in contact met mensen die de business kennen.

Koppel uw Lightspeed systeem met verschillende applicaties zoals betaalsystemen, boekhoudpakketten,...Gebruik een draadloze scanner om gemakkelijk uw stock te tellen. Wenst u een Webshop, geen probleem. Deze is rechtstreeks te koppelen met uw Lightspeed Retail. De mogelijkheden zijn oneindig.

Westconcept steekt u graag een handje toe.

 • Project Management

  De lancering van een nieuw kassasysteem hoeft niet eeuwig te duren. Laat ons u helpen om uw project van de grond te krijgen en in uw bedrijf te introduceren. Wij tonen u de mogelijkheden van hoe uw voorraad in te voeren. Hoe bestellingen te maken of labels af te drukken.

   

 • Workflow Development

  Elk bedrijf is ingewikkeld. Wij helpen u bij het vereenvoudigen en stroomlijnen van uw workflows om de middelen van uw team te maximaliseren.

 • Implementation

  Onze deskundige technici installeren en testen uw kassasysteem om er zeker van te zijn dat u in een mum van tijd operationeel bent.

 • Training

  Westconcept komt bij u ter plaatse. Na het bespreken van wat belangrijk is, in de dagelijkse werking van uw zaak, geven wij een aangepaste opleiding. Zowel voor management als personeel. Extra opleidingen zijn steeds mogelijk zowel bij Westconcept als Lightspeed.

   

 • Kennis

  Zelf hebben wij "on the field" kennis. Wij kunnen dan ook aanvoelen wat belangrijk is, uitgaande van onze eigen ervaringen alsook de verhalen en ervaringen van al onze huidige klanten.

   

 • GREAT SUPPORT

  Eens uw systeem in gebruik, blijven wij beschikbaar. Bij problemen zoeken wij naar oplossingen, of staan wij bij wie u verder kan helpen (geen ping-pong tussen verschillende leveranciers)