HOTEL | Westconcept

NL | FR

T: +32 491 15 20 68

Cubilis & Bookingplanner software voor uw Hotel

 Gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface voor het beheren van beschikbaarheid en prijzen van uw hotel of B&B, in samenwerking met een enthousiast en meedenkend support team.

 

Booking Engine

Commissievrije beschikbaarheids- en reserveringsmodule voor  op uw eigen website. Stimuleer met onze Booking Engine uw klanten om te reserveren op uw site, dit zonder extra commissie-of transactiekosten

Channel Manager

De Cubilis© Channel Manager maak het mogelijk om beschikbaarheid en prijzen van al uw boekingssites (OTA's) via één centraal controlepaneel te beheren. Hiermee vermindert u uw administratie, vermijdt u eventuele overboekingen en verhoogt u uw omzet.

Overal online aanwezig dankzij onze koppelingen

De Cubilis© Channel Manager is preferred IT partner bij Booking.com, Expedia en Premium Tripconnect partner bij TripAdvisor.

 


 Bookingplanner (PMS)

Bookingsplanner is een cloud-based Property Management Systeem (PMS). Deze hotel software helpt u met het beheren van uw hotel,B&B of vakantiewoning. Dit gebruiksvriendelijke systeem is volledig responsive.
Door de koppeling met uw Cubilis Channel Manager (en Booking Engine), worden de reserveringen automatisch gesynchroniseerd met de Bookingsplanner

Beheer uw kamers, prijzen, bezetting & reserveringen altijd en overal!


Koppel uw Bookingplanner met Lightspeed Resto

Voeg Lightspeed restaurant- of barrrekeningen toe aan de kamerrekening van de gast in uw Bookingsplanner PMS.
Bespaar hierdoor een hoop tijd en verbeter de klantervaring.
Meer info over Lightspeed, zie hier.

Contacteer ons gerust voor meer informatie en offertes